A megunhatatlan farmer

Új divat őrület: itt a jeggings

A farmert egész egyszerűen nem lehet megunni. Ez a fantasztikus ruhadarab elnyűhetetlen, kényelmes mindennapi viselet, mely szexisen, lazán, elegánsan vagy akár romantikusan is hordható.

2010.07.08 08:43bellacafe.hu

2010 nyarán három különböző stílusban hódít: a jeggings, a boyfriend, valamint a farmer sort formájában.

Tökéletes párja a divatos gladiátor szandáloknak, a legújabb divathóbort szerint pedig idén már farmer anyagú leggings változatban is beszerezhető. Az újfajta csőnadrág jeggings (ejtsd: dzseggingsz) néven ismert, mely a jeans és a leggings szavak keverékéből ered.

A jeggings lényegében ugyanolyan, mint a leggings, csak a szokásos pamutanyag helyett nagyon finom, vékony farmer alapanyagból készült. Így roppant kényelmes, melynek köszönhetően pillanatok alatt alapdarabbá válhat bárki gardróbszekrényében. Érdemes magassarkút venni hozzá, mert az optikailag hosszabbá teszi a lábakat.

A fiús boyfriend jeans idén is divatos lesz, mely szakadt, felhajtott formában tér vissza a boltok polcaira. A Dolce & Gabbana és Ralph Lauren kifutóin látható stílusok nőiessé varázsolják ezt a férfiasan lezser viseletet: hordd magassarkúval vagy gladiátor szandállal, garantált lesz a hatás!

S ha még nincs, ne felejts el idén beszerezni egy rövid denim sortot is, hiszen a melegben nincs is annál kellemesebb és kényelmesebb, mint egy szexi forrónaci. (Kreatívabbak akár le is vághatják régi farmernadrágjuk szárát.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.