A patacipős járást még gyakorolnia kell...

Égő képek: Lady Gaga hatalmasat bukott!

Óriásit esett Lady Gaga a minap, amikor a Heathrow repülőtéren csaknem fél méteres patacipőben lejtett a kijárat felé. Az énekesnő újabb botránya, képekkel!

Hát illik így viselkednie egy Ladynek? Nézze meg Ön is! képgaléria

2010.06.25 10:33ma.hu
Nagyot fog esni! (fotó: dailymail.co.uk)

A legtöbb ember ha repülőre ül, kényelmes, bő szárú nadrágot és legfőképp járásra alkalmas lábbelit vesz fel. Nem úgy Lady Gaga, aki a New Yorkból Londonba tartó több órás útra is úgy indult el, mintha valami űrhajóra szállna, de úgy látszik, duplán sikerült landolnia: egyszer a repülővel, egyszer pedig a saját lábáról a padlóra. Persze abból a magasságból, ahol a fél méteres talpú cipőben járt, nem is csoda.

A botrányairól és az extravagáns külsejéről is elhíresült énekesnő nemcsak büszke a megbotránkoztató megjelenésére, de saját csapat dolgozik azon, hogy a képeken látható, nem épp hétköznapi fizimiskával jelenjen meg, bárhol is jár. Néhány napja egyébként ugyancsak az öltözetével keltett nem kis feltűnést, amikor a Yankees egyik meccsén bugyiban és a csapat egyenruhája alól kilátszó melltartóban, nem épp színjózan állapotban kezdte kedvenc csapatát biztatni a lelátóról.

A mostani bukás pedig legalább ugyanekkora feltűnést keltett. A bőrszerkóban, napszemüvegben és vörösre festett ajkakkal érkező Lady Gaga lába a több órás repüléstől annyira elzsibbadt, hogy azt még egy kényelmes sportcipőben is nehezen viseli az ember, a fél méteres cipőben viszont épp elég megállni, nem közlekedni. Az legalábbis biztos, hogy nem járásra tervezték az ormótlan lábbelit, várható volt a baleset. Lady Gaga a közelben tartózkodó utasok nem kis derültségére alaposan megküzdött az újbóli talpraállással.

A formabontó megjelenésével kapcsolatban amúgy nemrégiben úgy nyilatkozott: ébredéskor pont olyan, mint bármely más 24 éves fiatal lány, ugyanolyan bizonytalan, de akkor azt mondja: Lady Gaga, kelj fel és járd a saját utad! Nos, a saját úttal bizonyára nincs is gond, de a járást még kicsit gyakorolni kell.

Botrány botrány hátán - érdekli a Lady? Kattintson!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.