Húsvéti meglepetésként ledobta ruháit

Képek - Madonna volt fiújának pucér testén tűsarkúval tapostak!

Van benne valami, hogy a neves énekesnővel való kapcsolata óta többször tűnik fel a különféle kampányokban a fiatal brazil modell - Jesus Luz most húsvétra levetkőzött az Ellus Leather Denim reklám kedvéért.

Forró képek - Jesus Luz pucér testén tűsarkúval tapostak! képgaléria

2010.04.06 19:30ma.hu

Madonna "játékfiújaként" emlegették a 23 éves modellt hónapokon keresztül - kezdetben mindenki azt gondolta, rövidéletű románcról van szó, különösen, hogy a popdíva és a brazil Jesus Luz közütt igen nagy volt a korkülönbség.

Jesus Luz és Cintia Dicker

Ám a modell és az énekesnő több mint egy évig együtt voltak, s bár közelmúltban felröppent szakításuk híre, nemrég ismét együtt látták őket vakációzni, Madonna gyermekei társaságában.

A korábban is sikeres Jesus Luz mindenesetre szép karriert futott be az utóbbi időben, sorra kapja a különféle munkákat.

Figyelemreméltó meztelen testét szívesen megmutatja a kamerák előtt, ahogyan ezt most az Ellus Leather Denim kampány keretén belül is megtette.

Cintia Dicker modell társaságában pózolt félmeztelenül, olykor meglehetősen extrém beállításokban - egyik fotón a hölgy magassarkúval tipor Jesus kidolgozott felsőtestén.

Az erotikus hangulatú képeket egyébként Jacques Dequeker készítette.

Fotó a smároló Madonnáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.