Ismét fiatal modell kell az énekesnőnek!

Nézze meg - Friss husi: új játékszert talált magának Madonna?

Alig ért véget több mint egy évig tartó románca a brazil modellel, a popdíva a jelek szerint újabb "játékszer" után nézett - A baszk fiú csak egy évvel idősebb az exnél, a 23 éves Jesusnál.

Képekben a sármos modell, Jon Kortajarena! képgaléria

2010.02.10 19:30ma.hu

A keringő pletykák szerint a brazil Jesus Luz feleségül is vette volna a popsztárt - Madonna azonban hajthatatlan volt.

David Letterman show-jában például elég konkrétan tiszta vizet öntött a pohárba: közölte, inkább vonat elé veti magát, minthogy ismét férjhez menjen...

Már a múlté Madonna és Jesus szerelme

A 22 éves Jesus karrierjén mindenesetre így is sokat dobott az énekesnővel való kapcsolat - Madonna még Celebration című videoklipjében is szerepeltette jóképű fiúját.

A popdíva és Luz románca azonban pár hete véget ért - annak ellenére, hogy a hírek már arról szóltak, a sztár akár szülne is a fiúnak.

A The Sun értesülései szerint a más-más érdeklődésük és a korkülönbség okozta az elválást - noha ez az elmélet most megdőlni látszik, hiszen a jelek szerint Madonna újabb "kölyökre" vetette ki hálóját.

Mostanság egy 23 éves, baszk modell, bizonyos Jon Kortajarena iránt érdeklődik. Jesus Luzzal ellentétben állítólag neki bőven van mit a tejbe aprítania, mert jó ideje az egyik legnépszerűbb férfimodell.

A Daily Mail úgy tudja, Madonna egy New York-i filmbemutatón futott össze a fiúval, aki egyébként játszott is a Single Man című alkotásban. Ezt követően az estét végigflörtölték - állítja a brit lap.

Szupersztárt farag a lányából Madonna?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.