Nem adja fel egykönnyen a színész

Fotók - Michael J. Fox: Uralkodom a betegségemen!

Évek óta küzd a Parkinson-kórral Michael a népszerű színész, de nem adja fel - a minap a strandon fotózták le feleségével, a sztár egészen egészségesnek tűnt. Elmondta, miért.

Képekben a sármos Michael J. Fox! képgaléria

2010.03.12 15:30ma.hu

Michael J. Fox csak enyhíteni tud a Parkinson-kór okozta tünetein, de meggyógyulni nem fog.

Ő azonban minden erejével azon van, hogy folytassa munkáját, sokat legyen családjával, és úgy éljen, mint a betegség kiderülése előtt.

Michael és Tracy a tengerparton

A sztárt a minap nejével, Tracy Pollan-el kapták le a tengerparton, St. Barts szigetén. Michael kiegyensúlyozottnak tűnt, jó hangulatban strandolt.

Mint később elmondta: igyekszik ő uralkodni a betegségén, hogy ne legyen fordítva, ha ugyanis a betegsége határozná meg őt, úgy véli már régen nem élne!

Arról nem is szólva, hogy nemcsak férj és apa, de színész, zenész és író is, így tehát nem teheti meg, hogy csak ül ölbe tett kézzel és várja a helyzete rosszabbra fordulását.

Kellemetlen percei akadnak azért bőven. Tavaly elmesélte, hogy egy alkalommal, amikor párjával egy étteremben vacsorázott és új gyógyszere mellékhatásaként némileg tántorogva indult el egy kis levegőt szívni, letámadta őt egy drogdíler.

Meg volt győződve arról, hogy Michael J. Fox kábítószerezik, és odasúgta neki, hogy tud adni egy adagot, ha kell...

Drámai harcáról mesélt Michael J. Fox!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.