Harcol a Parkinson-kórral, de erős maradt!

Meglepő fordulat! Michael J. Fox visszatér!

Michael J. Foxnál 1991-ben diagnosztizálták a Parkinson-kórt, de a nyilvánosság előtt csak 1998-ban beszélt róla. A színész nemrég Oprah Winfrey show-jában jelent meg, és bár az egész interjú alatt remegett, hatalmas erő sugárzott belőle.

2009.04.03 16:30rtlbulvar.hu

A 47 éves színész harcol a Parkinson-kórral, de hamarosan új könyvvel és új műsorral jelentkezik. Minderről Oprah Winfrey show-jában mesélt. 

- " Olyan, mintha állandóan rajtam lógna egy kúszó-mászó négyéves. Az évek során rájöttem arra, hogy türelmesnek kell lennem, és maximálisan figyelembe vennem a szükségleteimet ."– mesélte Michael a show-ban. 

A 47 éves sztár nem hagyja, hogy a betegség uralkodjon rajta. Mint mondta, amellett, hogy Parkinson-kóros, ő továbbra is apa, férj, aktivista és író egy személyben. És még sok tanulnivalója van ezen a földön.
 
- " A legviccesebb, hogy jobban tudok korcsolyázni, mint sétálni ."– tette hozzá a színész, akinek Always Looking Up: The Adventures of an Incurable címmel hamarosan megjelenik második könyve. 

A könyv mellett májusban egy tévéshow-ja is elindul, amelynek szintén Adventures of an Incurable Optimist (Egy javíthatatlan optimista kalandjai) lesz a címe. 

Michael nemcsak Parkinson-kóros sorstársainak, hanem minden embernek azt üzeni, hogy sosem szabad feladni. Hiszen ő az élő példa arra, hogy minden nehézség ellenére érdemes szeretni az életet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.