Mégis a Pussycat-baba a nyerő?

Fotók - Egyedül nem megy? Kibékült Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger

Hetekkel ezelőtt bombaként robbant a hír: az ideális párosnak tartott Forma 1-es pilóta és a csinos énekesnő szerelme véget ért. Nicole Scherzinger nagyon szomorkodott, ám úgy tűnik, Hamilton meggondolta magát...

Szép pár: Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger képgaléria

2010.02.26 15:30ma.hu

Lewis Hamilton Forma 1-es autóversenyző és Nicole Scherzinger, a Pussycat Dolls sztárja januárban közös közleményben tudatta, hogy kapcsolatuk véget ért.

Lewis és Nicole: ismét boldogok!

Az okról nem sokat mondtak, hivatalosan csak annyit közöltek, hogy karrierjükre szeretnének koncentrálni.

A dolog igen meglepő volt, mivel már házasságot is tervezgettek. A hírek szerint azonban Lewis fiatalnak érezte magát ehhez.

A jelek szerint mégis meggondolta magát - a minap sokan látták őket, ahogyan együtt vásárolgattak Hollywood-ban, s a legújabb hírek ismét arról szólnak, hogy esküvő van kilátásban.

A páros egy ismerőse szerint Nicole és Lewis megbánták, hogy januárban elváltak egymástól.

Rádöbbentek, hogy nem tudnak egymás nélkül meglenni, így gyorsan visszataláltak a másikhoz...

Tudja meg a legutóbbi híreket a sztárpárról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.