De mit szól ehhez Lewis Hamilton?

Fotók - Nicole Scherzinger csak a zene után szexel!

Lehet, hogy párja, a világhírű Forma 1-es versenyző nem örül annyira a Pussycat-baba hobbijának. Legalábbis, ha az megelőzi fontossági sorrendben az ágytornát...

2009.07.14 15:00ma.hu

Márpedig nagyon úgy tűnik, hogy Nicole Scherzinger életében a zene áll az első helyen, és csak azután jön a többi.

A Pussycat Dolls talán legszexisebb tagja számára a nemi élet is a "többi" kategóriába tartozik.

Lewis és Nicole - szép pár!

Az Observer magazinnak Nicole bevallotta, nem egyszerű ekkora nyilvánosság előtt élniük életüket a párjával, Lewis Hamilton-nal.

Arra a kérdésre, fontos-e számára a szex, rávágta: "Nem - természetesen fontos a testi szerelem számomra, de a zene sokkal inkább".

Az énekesnő fájlalta, hogy kapcsolata iránt a Forma 1-es világbajnokkal a lapok jobban érdeklődnek, mint művészete iránt.

Nicole Scherzinger arról is beszélt, hogy nem izgatja a súlya.

"Az elején, amikor a Pussycat Dolls összeállt, idegesített a dolog. Hiszen nagyon sok múlik a showbusiness-ben a mutatós külsőn. Mára azonban úgy gondolom, azt akarom adni, aki valójában vagyok."


Nicole hozzátette: természetesen neki is van személyre szabott diétája, amit alkalmazhat, és igyekszik egészségsen élni, sportolni. Sokat táncol és jogging-ol.

Amikor otthon van Los Angeles-ben, személyi edzője segít neki - úgy gondolja, hogy nagyon is keményen megdolgozik a tökéletes alakért.

Arról nem szól a fáma, vajon mit szól a szex hátrasorolásához a kedvese, Lewis Hamilton.

De lehetséges, hogy ő pedig nemes egyszerűséggel a Forma-1-es autó kormánykerekét ragadja meg Nicole előtt...

Hamilton nem hancúrozik a futam előtt - olvassa el a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.