Orvosi rendeletre született a végzés

Távoltartási végzés Dennis Hopper felesége ellen

Újabb fordulatot vett az eddig is elég titokzatos és ellentmondásos Dennis Hopper ügy. Eddig azt lehetett tudni, hogy az idős színész súlyos beteg, és lánya beszélte rá, hogy a halálos ágyán váljon el feleségétől, hogy kitúrhassa őt az örökségből.

2010.02.13 08:52Napi Ász Online

Afeleség halálos fenyegetésről, fegyverekről, és kábítószerről nyilatkozott a sajtónak. Azt mondta, félt a férjétől.

Újabb hírek szerint, nem ő az egyetlen, aki fél, Hopper ugyanis távoltartási végzést kért a nő ellen. Dennis Hopper orvosa, aki előrehaladott prosztata rákkal kezeli a színészt, kiadott egy nyilatkozatot, miszerint az asszonnyal való kontaktus, hátráltatja 73 éves Hopper gyógyulását. A végzés szerint Victoriának 3 méter távolságot kell tartani férjétől, annak felnőtt gyerekeitől, Henry és Marintől valamint asszisztensétől, Emily Davistől.

"A felesége jelenléte hátráltatja a kezelést," mondja az orvos. "Arra a meggyőződésre jutottam, hogy Mr. Hopper minél kevesebbet találkozik Victoriával, annál tovább élhet." Victoria a múlt hónapban bírósághoz fordult, mert úgy érezte, családja manipulálására zárta őt ki Hopper az örökségből. Az orvosok azonban megállapították, hogy Dennis mentálisan ép, és képes saját döntéseket hozni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.