Halálos beteg, és válni akar

Szomorú kép: Ijesztően sovány a rákos Dennis Hopper - lányáért harc dúl

Szörnyű hírt közöltek októberben a népszerű színésszel: Dennis Hopper prosztatarákban szenved - A színész állapota egyre romlik, és tizennégy év után a feleségétől is el akar válni. Neje visszavágott: a lányuk feletti teljes felügyeleti jogot akarja.

2010.01.26 13:30ma.hu/MTI

Csak a jó kedélyéből nem veszített a színész - Dennis Hopper-t a minap lefotózták Los Angeles-ben. A 73 éves sztár láthatóan le van soványodva, de igyekszik megőrizni mosolyát.

Meghökkentően sovány a sztár - Fotó: People

Az októberben kiderült diagnózis óta Hopper lemondta programjait, és a gyógyulásra koncentrál. Egy klinikán kezelik Dél-Kaliforniában.

A National Enquirer értesülései szerint nincs valami jó a sztár, szervezete nem reagál a kezelésekre.

Az ismerősei aggódnak érte, szerintük sincs jó állapotban Dennis, és ezért a gyógyszereit is okolják. Úgy vélik, meghökkentő kijelentése, miszerint el akar válni nejétől, Victoria Hopper-től, szintén a furcsa hangulatváltásainak köszönhető.

Egyik barátja azt mondta, valószínűleg beszámíthatatlan a színész, különben nem mondott volna ilyet.

Victoriával - aki a színész ötödik felesége - egy hat esztendős kislányt is nevel. A sztár egyébként még három gyermek édesapja.

Dennis Hopper-t az utcán, fényképezőgéppel a vállán kapták lencsevégre. A sztár szemmel láthatóan nem hagyja el magát, de sajnos egyre fogy.

Tényleg válik Dennis Hopper?

A lányuk feletti felügyeletet a feleség akarja

Hopper és a neje, Victoria

Bírósági dokumentumok tanúsága szerint Dennis Hopper válófélben lévő amerikai színész felesége teljes felügyeleti jogot akar közös gyermekük felett.

Victoria Hopper hétfőn nyújtotta be "válaszát" Dennis Hopper január 14-én beadott válókeresetére. A filmsztár kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva kérte a csaknem 14 éve tartó házasság felbontását.

A feleség a bírósághoz benyújtott dokumentumokban ugyanazokra az okokra hivatkozik mint férje, aki - mint arra Victoria Hopper rámutat - aznap adta be a keresetet, amikor különváltak.

A színész, aki a Szelíd motorosok című filmklasszikussal vált ismertté, közös felügyeletet szeretne hatéves lányuk felett. Azt is kérte a bíróságtól, állapítsanak meg a nejének fizetendő feleségtartást. Dennis Hopper menedzsere, Sam Maydew egyelőre nem reagált a megkeresésekre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.