Heather Rae Young nem szégyenlősködött

18 éven felülieknek: Mindent megmutatott a kerek mellű, szöszke Playboy-cica!

Igazi dögös szőke a nyuszis magazin 22 éves februári playmate-je, a dögös Heather Rae Young: a kerek cickókkal feszítő szépséget még pikáns tetoválások is díszítik...

18 éven felülieknek - Heather Rae Young mindent a pasik elé tárt! képgaléria

2010.01.13 11:30mellesleg

A gyönyörű testű Heather Rae Young pózol vadító beállításokban a Playboy februári számának hasábjain.

A formás idomokkal megáldott szőkeséget korábban nem fotózták még a nyuszis magazinban.

Fehérnemű- és fürdőruha modellként gyakrabban szerepelt, valamint olyan lapokban mutatta meg magát, mint a Super Street Bike biciklismagazin vagy az Import Tuner.

A 22 éves, Los Angeles-i születésű Heather rajong a munkájáért, s elmondása szerint nem a Playboy-fotózást tartja pályája fő attrakciójának.

Lelkesíti, hogy számos neves fotográfussal dolgozott már együtt, és ha pózol, mindig a maximumot hozza ki magából.

Nyitottnak érzi magát, szereti az új dolgokat, de nem szórja a pénzt - mint mondja, akkor utazik, ha azt fizetik neki és általában ilyenkor modellkedik is.

Nézze meg a Playboy játékos lányait!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.