Fél éve sincs, hogy elváltak...

Na ne! Újra hozzámenne exéhez Amy Winehouse?

Hat hónapja tett pontot hivatalosan házassága végére a zűrös házaspár - Amy Winehouse és Blake Fielder-Civil állítólag azt tervezgetik, hogy ismét összekötik életüket.

Régi szép idők: Amy Winehouse és a férje, Blake képgaléria

2010.01.12 13:30ma.hu

A tehetséges énekesnő exférje jelenleg is elvonókúrára szorul - Ám a hírek szerint amint kiteszi onnan a lábát, Amy Winehouse-szal egy vakációra indulnak.

Méghozzá St. Lucia szigetére, ahol a sztár lábadozott saját elvonókúrája alkalmával, több hónapon át. Blake Fielder-Civil és Amy állítólag azt is tervezi, hogy ismét összeházasodik.

Újra házasodik az egykori páros?

Blake Fielder-Civil és Amy állítólag azt is tervezi, hogy ismét összeházasodik.

Nem biztos, hogy az énekesnő jól tenné, ha újra Blake-re voksolna - a férfi korábban maga ismerte be, hogy ő szoktatta rá a drogokra Winehouse-t, aki emellett igencsak ivott is, és kis híján teljesen tönkretette szervezetét.

Blake és Amy két évet töltöttek együtt házasságban, hol dúlt a szerelem, hol pedig verekedések tarkították együttlétüket.

Igaz, az énekesnő korábban sem tudta igazán eldönteni, váljon-e vagy sem, de végül csak a bíróságon kötöttek ki Fielder-Civillel.

Az énekesnő komoly küzdelmet vívott azért, hogy némileg visszaegyensúlyozzon a józan életbe. Szülei mostanság örültek annak, hogy Amy jobban van, és ismét képes a karrierjére koncentrálni.

Külsejét megváltoztatta, új frizurát és új kebleket is csináltatott, amelyekre olyannyira büszke, hogy minduntalan mutogatni szeretné őket.

Lehetséges, hogy Blake is vágyott közelebbről megismerkedni ezekkel a cicikkel?

Amy ismét volt férjével nyomul!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.