Vámpírt kelt életre Angelina párja

Képek - Brad Pitt megérezte a vér szagát!

Úgy tűnik, az Alkonyat című film sikere után újra fénykorukat élik a vámpíros történetek - Most éppen Brad Pitt kapott ihletet. A színész, aki egyszer már szerepelt hasonló sztoriban, Drakula fiatalkorát vinné vászonra.

Angelina, Brad és fiuk az Invictus Los Angeles-i premierjén képgaléria

2009.12.10 13:30ma.hu

Brad Pitt-nek, amellett, hogy számos filmben könyvelhet el magának szép sikereket, saját produkciós cége is van.

A sztárt most új téma foglalkoztatja. Az Alkonyat című film - ma már sorozat - sikerén felbuzdulva szeretné megvalósítani ötletét: megfilmesítené Drakula gróf fiatalkorát.

Brad Pitt és Charlie Hunman - Fotó: justjared

Ha minden igaz, ugyanaz a stúdió működne együtt vele, amely a Robert Pattinson és Kristen Stewart főszereplésével készült Alkonyatot is sikerre vitte.

A filmnek még nincs címe, de a forgatókönyvet minden valószínűség szerint Charlie Hunman írja, és Anthony Mandler kaphatja a rendezői feladatokat.

Brad Pitt-nek már van is tapasztalata a vámpíros történetek terén. Hiszen korábban Tom Cruise-zal, Christian Slater-el, Antonio Banderas-szal és Kirsten Dunst-tal maga is játszott ilyen filmben.

Az Interjú a vámpírral című, hátborzongató és egyben romantikus sztori Anne Rice bestseller regényéből készült és nagy sikert aratott.

Brad Pitt beugrása harmadik helyre volt elég...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.