Ó, Mr. Szívtipró!

Clooney két nővel jelent meg premierjén

George Clooney boldogan pózolt a fotósoknak a vörös szőnyegen szerelme oldalán. De nem Elisabetta Canalis volt az egyetlen kísérője.

2009.12.06 13:16rtlbulvar.hu

George Clooney legújabb filmje egy fekete komédia, amiben a sármos színész egy vállalat-leépítési szakértőt alakít. Karaktere, Ryan Bringham folyton repülőn ül, utazgat az országban és más cégek kérésére elbocsátja feleslegessé vált alkalmazottaikat.

Az Egek urát hétfőn mutatták be Los Angelesben. Clooney a vörös szőnyegen két nővel jelent meg, egyikük Elisabetta Canalis, olasz származású barátnője volt, másikuk pedig édesanyja, Nina Bruce Clooney. Az Egek ura két női sztárja az Alkonyat-filmekből ismert Anna Kendrick és Vera Farmiga, akit legutóbb Scorsese Oscar-díjas filmjében, A Téglában láthattunk. Farmiga azt mondta Clooney-ról a helyszínen várakozó riportereknek, hogy nagyon könnyű volt vele együtt dolgozni, a férfi főszereplő viszont az Oscar-jelölt rendező, Jason Reitman rugalmasságát dicsérte, amiért meg tudta változtatni eredeti elképzeléseit. Reitman ugyanis még azelőtt kezdte el írni a film történetét, hogy beütött volna a gazdasági válság.

Miután a recesszió miatt egyre több ember veszítette el a munkáját a való életben, a rendező több jelenetet is kihúzott a filmből, ami tréfát űzött volna a leépítésekből, és „igazi” emberekkel készített interjúkkal pótolta őket, akik saját elbocsátásuk történetét mesélték el.

Az Egek urát Amerikában december 4-től vetítik a mozik, Magyarországon viszont csak februárban lesz látható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.