Alig volt valami a kebelcsodán...

Bizarr képek: Pamela Anderson bugyiját mutogatta egy kislány előtt

Furcsa ruhába öltözött a hatodik alkalommal megrendezett Style Awards esten a Baywatch szőke bombázója - Pamela Anderson most is tisztában van remek adottságaival, ezt azonban talán nem gyerekek előtt kéne mutogatnia...

Pamela Anderson bugyiját mutogatta! képgaléria

2009.10.15 11:30ma.hu

Számos híresség vonult fel a minap a Style Awards show-n Hollywood-ban, a Armand Hammer Museum-ban - köztük a mindig csinos, formás Pamela Anderson is.

A szőke kebelcsoda meghökkentő kreációban jelent meg, a ruhának csak kis túlzással nevezhető darab alsó részét, amely egy uszályra emlékeztetett, úgy kellett mögötte vinni.

Maga a bizarr ruha úgy festett, mint amelyet csak félig öltöttek össze gyorsan a szabónál.

Pamela azonban nem jött zavarba a jócskán felsliccelt rucitól, noha az öltözéke hordozásában segédkező kislány szeme láttára villant ki fehér bugyija.

A Baywatch sztárja sosem volt az a szégyenlős típus, lehet, hogy most is mások pirultak helyette...

Anderson előszeretettel mutatja meg negyvenen túl is jól karbantartott testét.

Pár hónapja egy bűvészshow-ban szerepelt, ahol ezüstösen csillogó dresszben vonult fel.

Ebben bizony minden látszott - az is, aminek talán nem kellett volna...

Pamela alulnézetből - így öregszik

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.