Izgat a gyönyörű modell

Szexi fotók - Petra Nemcova nedves testével csábít!

Izgató fotósorozathoz állt modellt a gyönyörű cseh modell - Petra Nemcova a habokban pózol, nem akármilyen dekoltázzsal...

Kívánatos és nedves: Petra Nemcova a habokban! képgaléria

2009.10.09 19:30ma.hu

Mostanság kevesebbet hallatott magáról Petra Nemcova, talán a hosszabb hallgatást pótolja most ezzel a szexis fotósorozattal!

Izgalmas tengeri fotókon pózol a szemrevaló cseh modell, fekete fürdőruhája erotikusan simul nedves kebleire...

Petrát 16 évesen fedezték fel, az Elite Look Of The Year versenyen, de 2002-től lett igazán népszerű a Sports Illustrated fotóival.

Nem sok idő telt bele, és címlaplányként domborított: olyan cégeknek dolgozott, mint a Cartier vagy a Max Factor.

Leközölte fotóit az Elle, a Cosmopolitan, a Harper's Bazaar és a Marie Claire, a legmenőbb magazinok álltak sorban kegyeiért.

A reklámkapmányokban is ismerősen cseng a neve: Schwarzkopf és az Intimissimi is népszerűsítette vele termékeit.

Petra gyermekkora boldog volt, felnőttként azonban tragédiát kellett átélnie. Vőlegénye, a fotós Simon Atlee a 2004-es thaiföldi tsunami áldozata lett, Petra súlyos sérülésekkel, de túlélte a természeti katasztrófát...

Jégre tette nedves cickóit Petra Nemcova!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.