Felfedte magát az elhunyt sztár pasija!

Videóval! Titkos szeretője volt Farrah Fawcett-nek!

Farrah Fawcett egyetemi diákszerelme azt állítja, nemcsak a hatvanas években, hanem a színésznő életének utolsó 11 évében is járt Fawcettel, miközben a színésznő hivatalosan Ryan O'Neal élettársa volt...titkos szeretőként bukkant fel!

Képekben az elhunyt színésznő, Farrah Fawcett! képgaléria

2009.09.03 16:10ma.hu

Farrah Fawcett egyetemi diákszerelme Greg Lott a napokban megdöbbentő vallomást tett, azt állítja ugyanis, hogy az elmúlt 11 évben is szenvedélyes kapcsolatban volt a színésznővel, és ő volt a sztár titkos szeretője.

A most 63 éves férfi a hatvanas években ismerkedett meg Fawcettel a Texasi Egyetemen, ahol mindketten tanultak.

Lott, aki akkor az iskolai focicsapat kiemelkedő hátvédje volt, hamar belezúgott a szőke színésznőbe, akivel kapcsolatuk 1970-ben ért véget, miután Fawcett Hollywoodba utazott.

A férfit állítólag Ryan O’Neal kitiltotta a házukból, így nem találkozhatott halála előtt a színésznővel.

Lott szerint Fawcett valójában utálta éltettársát, Ryan O'Nealt…ami azért furcsa,hisz hozzáment feleségül haldoklása alatt…

Lott kitálalt!

A férfi most levelekkel és fényképekkel próbálja alátámasztani a kapcsolatot, mely köztük volt, ám Ryan O'Neal mindent tagad, sajtósa hazugságnak nevezte Lott állításait, aki júliusban úgy nyilatkozott, könyvet ír több évtizedes barátságukról.

Greg Lott most így nyilatkozott:

- „Egy igazán őrült, vak szerelem volt a mienk. Ő volt a legjobb barátom, és egyben a múzsám is” – mesélte.

- „Farrah egy nagyon érzékeny nő volt. Sosem viselt otthon sminket, és olcsó helyeken vásárolt. Imádott főzni, gyakran készített nekem texasi specialitást, ami olyan, mint a sült csirke” – mondta Lott.

Lott most könyvet ad ki a kapcsolatukról, amiben még több részletre fény derül, az elunyt asszony férje pedig továbbra is tagadja az elmondottakat.

Farrah halála mindenkit megrázott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.