Tyra Banks és John Utendahl eljegyezték egymást

Férjhez megy a világhírű szupermodell?

A legfrissebb pletykák szerint esküvőre készül Tyra Banks és barátja, John Utendahl. A pletykákat látszik igazolni az is, hogy az egykori szupermodell gyűrűsujján néhány napja egy hatalmas gyémánttal díszített ékszer csillog-villog.

Képekben Tyra a dögös és szexis szupermodell képgaléria

2009.09.01 15:15ma.hu
Tyra Banks és John

A sztár és az üzletember már két éve alkot egy párt, és miután Tyra Banks egy közös vacsora után egy gyémántgyűrűvel az ujján távozott az egyik Los Angeles-i étteremből, többen úgy gondolták, hogy eljegyezték.

A modell állítólag gyorsan cáfolta azon híreszteléseket, miszerint eljegyezte őt a pasija…

Tyra Banks szóvivője persze azonnal cáfolta, hogy a híresség esküvőre készülne barátjával.

- „Az csak egy gyűrű a középiskolai éveiből, szinte mindig viseli” – lombozta le a rajongókat a szóvivő a popcrunch.com-on.

Tyra Banks különben augusztus közepén a New York-i Union téren sok más nő társaságában alsóneműre vetkőzött és megmutatta igazi, vasalatlan fürtjeit.

A 35 éves, modellből lett tévéshow-háziasszony az eseményen elmondta, hogy a Tyra Banks Show szeptemberben kezdődő ötödik szezonjában az eddig soha nem látott természetes hajával fog szerepelni. A nyitóepizód szeptember nyolcadikán lesz.

- "Ebben az évadban megpróbáljuk a show-t egy újabb szintre emelni, és még igazibbak lenni, mint valaha. Ezzel bátorítjuk a nőket, hogy mutassák meg, ami van nekik, és legyenek rá büszkék. Ezt fogom tenni én is az ötödik évad premierjén. Semmi kamu, az igazi hajam lesz rajtam. Ezért 2009. szeptember nyolcadikát nemzeti természeteshaj-napnak hirdetem! Legyen mindenki természetes aznap, csakúgy, mint én" - mondja Tyra.

Tyra fanszőrzete kilátszott a bugyiból!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.