Az énekesnő párja már családot akar

Képek - Fergie olykor tökrészeg! Házasságát is veszélybe sodorja?

Úgy tűnik, a kezdetekkor nem egyezett meg a sztárpár, mit és mikor terveznek - Az egyik amerikai lap szerint Fergie és Josh Duhamel házassága válságba került.

De szép pár! - Fergie és Josh Duhamel képgaléria

2009.07.27 19:20ma.hu

Fél éve mondták ki az igent, de máris a tönk szélére került Josh Duhamel és Fergie házassága?

A National Enquirer szerint konfliktust okoz a páros kapcsolatában, hogy Josh már családra vágyik. Ám Fergie egyelőre nem gondolkodik ezen, karrierjét nem szeretné hanyagolni.

Meddig bírja Fergie férje?

A National Enquirer szerint konfliktust okoz a páros kapcsolatában, hogy Josh már családra vágyik. Ám Fergie egyelőre nem gondolkodik ezen, karrierjét nem szeretné hanyagolni.

Fergie állítólag most is tipikus rockzenészként él, és ezen a jelek szerint nemigen változtatna - legalábbis mostanában.

Folyamatosan pörög, jön-megy, intézkedik, stúdiózik, és nem valószínű, hogy beleférne a "programjába" a közeljövőben egy gyermek...

Egy ismerős szerint az énekesnő és kedvese folyamatosan vitázik. A páros tisztában van a helyzet komolyságával, és igyekeznek felülkerekedni a problémán - írja a National Enquirer.

Josh Duhamel a páros ismerőse szerint hagyománytisztelő ember, aki úgy érzi, hogy a neje nem nőtt még fel eléggé...

A hírek szerint teljesen megdöbbentette, hogy nemrég Fergie egy étteremben olyan részegre itta magát, hogy mindenki azt hihette, teljesen a padlón van valamiért - a botrány komolyan elgondolkodtatta a férjét...

Fergie kefekötőként vedel - nem ismer határokat

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.