Will Smith felesége kitálalt a kalandról!

Micsoda titkok! Limuzinban szexelt a sztárházaspár!

Jada Pinkett Smith az amerikai Shape magazinnak adott interjújában nyíltan beszélt arról, mennyire fantasztikus a szexuális életük férjével, Will Smith-szel.

Képekben a dögös házaspár- Will és Jada! képgaléria

2009.07.17 15:55ma.hu
Jada jobb formában, mint valaha!

A színésznő nem szégyellősködött, mindent bevallott a Shape-nek!

A sztár még azt is elárulta, az idei Oscar gáláról is majdnem egy heves szeretkezés miatt késtek el.

A színésznő bevallotta, a díjátadóra menet, a limuzinban megkívánták egymást urával, és nem tudtak parancsolni vágyaiknak, így egymásnak estek a sofőr háta mögött.

- "Will elkezdett azzal a tekintettel nézni rám, ami teljesen be tud vadítani. Elkezdtünk szenvedélyesen csókolózni, és hadd áruljak el csak annyit, hogy lekéstünk a vörös szőnyegről, és szinte alig maradt rajtam smink, mire megérkeztünk" - mesélte Jada.

Jada Pinkett Smith, a 37 éves színésznő hozzátette:

- "Ha három gyereked van, meg kell ragadni a lehetőségeket és pillanatokat, amik adódnak".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.