Formulát lopott a színésznő?

Képek - Lindsay Lohan-t összeesküvés miatt perlik!

A cserfes színésznő körül valahogy sosem csillapodnak a kedélyek - Nemrég egy nagyértékű ékszerlopás ügyében akarták kihallgatni, most azonban őt perli egy tampa-i vegyész...

Lindsay Lohan huszonharmadik szülinapján Jacksont gúnyolta! képgaléria

2009.07.10 10:00ma.hu

Lindsay Lohan-nél mindig zajlik az élet. A közelmúltban a csinos színésznő azzal került címlapra, hogy közel 250 ezer fontos, azaz 83 millió forintos ékszerek tűntek el a Dior cég divatfotózásán, miután viselte őket.

A rendőrség ki akarta hallgatni, végül Lindsay szóvivője cáfolta a sztár megkeresését.

Lohan azonban bejelentette, hogy kész együttműködni az eltűnt ékszerek utáni nyomozásban.

A napokban újra botrányt kavart LiLo, többek szerint az elhunyt Michael Jackson-on gúnyolódott a 23. születésnapi buliján, mert Jacko-nak öltözött.

De ha mindez még nem lenne elég, a színésznőt most egy tampa-i vegyész pereli.

Úgy véli, Lindsay Lohan egy kanadai üzletasszonnyal együtt ellopta önbarnító krémje formuláját és Sevin Nyne néven piacra is dobták.

Jennifer Sunday
állítja: nem Lohan és társa fejlesztette három évig a terméket - mint ahogyan azt reklámozzák -, hanem ő találta ki.

Összeesküvés, üzleti titkok ellopásáért és szerződésszegésért is pert indított a színésznő és a kanadai üzletasszony ellen.

Sírva tombolt szerelme háza előtt Lindsay?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.