Karen Mulder előzetes letartóztatásba került!

Életveszélyesen megfenyegette plasztikai sebészét a topmodell

A topmodellek hajszolt élete sokuk idegrendszerét megtépázza. Naomi Campbell a legismertebb példa az agresszív indulatok rendszeres kitörésére, de nem csak az ő csuklójára került már bilincs más emberek testi épségének megóvása érdekében.

Vibrált körülötte a levegő! Szexis és gyönyörű modell: Karen Mulder! képgaléria

2009.07.02 15:40mellesleg

Ezúttal a 39 éves holland ex-szupermodell, Karen Mulder került előzetes letartóztatásba, mert fenyegető telefonok egész sorával bombázta plasztikai sebészét.

Az orvos ugyanis nem volt hajlandó egy újabb műtéttel visszafordítani egy korábbi szépészeti beavatkozás eredményét. (A hatóságok nem közölték, hogy melyik testrész fölött tört ki a vita.)

A doktornő egy darabig tűrt, de Karen egyre inkább belelovallta magát a dühöngésbe, és a végén életveszélyes fenyegetéseket tett. Idegállapota alapján valószínűleg komolyan gondolta átkait, ezért a rendőrség közbelépett. Karen nem először kapott idegösszeroppanást: néhány éve egy tévéinterjú felvétele után egyenesen egy idegklinikára vitték rokonai, ahol 5 hónapot töltött.

A felvételt sosem adták közzé, de azt elmondták, hogy Karen nemi erőszakkal vádolta benne a saját apját, az Elite modellügynökség akkori vezetőit, sőt a monacoi Albert herceget is.

Azt is szilárdan hitte, hogy őt és néhány más lányt szexrabszolgaként tartott az ügynöksége a modellévei alatt. Karen apja a drogokat okolta lánya hallucinációiért, és ezt később a pszichiáterek is megerősítették.

A topmodell évekig küszködött labilis elmeállapotával, és egyszer öngyilkosságot is megkísérelt. 2004 óta úgy tűnt, rendeződik végre az élete: bár visszavonult a szakmától, de vissza-visszatért a Gaia magazin címlapján, a 2007-es Dior őszi/téli kollekciójának bemutatóján. 2006-ban született meg kislánya, Anna, és egy zenei CD-je is megjelent, „Karen Mulder” címmel.

Karen Mulder gyönyörű modell!

Gyógyulása után kiadott egy nyilatkozatot, amiben bocsánatot kért Albert hercegtől és a többi megvádolt férfitól.

Állítása szerint kisgyermek korában a család egyik -azóta elhunyt- barátja szexuálisan zaklatta őt, és a rossz emlékek elfojtásából adódtak lelki problémái, amiket a divatipar stressze tovább növelt.

A mostani összeomlásáról Karen szóvivői még nem nyilatkoztak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.