A sztár: A színészek egyszerűen prostituáltak!

Forró képek- Megan Fox prostituáltnak tartja magát!

Megan Fox talán a világ legdögösebb és az egyik legszókimondóbb nője, mégis kényelmetlenül érzi magát a szex jelenetekben. Megan több helyen is elmondta már, hogy utálja, hogy az emberek szeretkezést imitálva látják őt a képernyőn.

Őrülten szexis képek Meganról a GQ Magazinban! képgaléria

2009.06.04 14:40mellesleg
Fotó: Egotastic

A legszexibb nőnek megválasztott Megan Fox a róla kialakult képről és a színészmesterségről is beszélt a júliusi GQ-ban. 

- „Kialakult rólam ez a kicsit könnyűvérű kép.Az emberek feltételezik, hogy erőszakosan nyíltan beszélek a szexualitásról, meg, hogy vadóc vagyok. Pedig egyáltalán nem vagyok ilyen. Inkább tűnök vadnak és könnyűvérűnek, mint hogy meg kelljen hazudtolnom önmagam ahhoz, hogy megfeleljek az elvárásoknak” – fejtette ki Megan Fox. 

A GQ Magazinban adott interjúban többek között a szakmájáról, a színészkedésről is beszélt. 

- „Ha belegondolsz, mi színészek egyfajta prostituáltak vagyunk. Azért fizetnek, hogy szerelmet és vonzódást színleljünk. Más emberek azért fizetnek, hogy azt nézzék, ahogy megcsókolunk, megérintünk valakit, olyan dolgokat csinálunk, amiket az emberek egy átlagos monogám kapcsolatban nem csinálnának meg senkivel sem, aki nem a partnerük” – nyilatkozta a színésznő.

- "Pénzt kapunk azért, hogy vonzódást és szerelmet tettessünk. Az emberek fizetnek azért, hogy lássák, ahogy megcsókolunk valakit, megérintünk valakit, és olyasmiket művelünk, amiket az emberek normál körülmények közt sosem tennének a partnerükön kívül mással."-mondta el véleményét Megan.
 
Megan különben nem először sokkolt minket botrányos és merész kijelentéseivel, ugyanis a sztár nemrégiben egy interjúban azt is bevallotta, vonzódik a női nemhez.
 
A világ legszexisebb nőjének megválasztott színésznő ugyanis kifejtette, hogy szerinte minden ember biszexuálisnak születik, csak a társadalmi elvárások elnyomják bennük ezt a hajlamot. És ez alól természetesen ő sem kivétel. 

Megant azonban nem a biszex nők érdeklik, hanem inkább a leszbikusok, mivel ők még nem voltak férfival.

Tudjon meg még többet a szexis Megan biszexualitásáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.