A playmate óriási kálváriában van!

Voksán Virág 3 órán át vallott a rendőröknek!

A férfiszíveket megdobogtató Voksán Virág óriási kálváriában van. Mint ahogyan már arról a Tabu Tv annak idején elsőként beszámolt, úgy tűnik, hogy volt párja csúnyán megkárosította őt, és ráadásul még ebből az ügyből is hasznot kíván húzni.

Képekben a szexi Voksán Virág szinte ruha nélkül! képgaléria

2009.05.15 14:15ma.hu

A minap az üggyel kapcsolatban három órán keresztül hallgatták ki a rendőrségen a szépséget. Dj Flower, a modellből átavanzsált lemezpörgető playmatet a Tesco, F&F márkajelzésű bemutatóján faggattuk, de most nem éppen a divattal kapcsolatos nézeteiről, hanem expasijával kapcsolatban felröppent rendőrségi ügyéről. 

A csinos lemezlovas lány egyik fellépésén ismerkedett meg egykori kedvesével, aki 24 éves férfinak hazudta magát, holott később kiderült, hogy csupán 20 éves, mindemellett a modell pénzének is gyakran különös módon kelt lába. 

Virág szerint ezek voltak azok az első jelek, melyekből már következtethetett volna a fiú jövőbeli tetteire. Mindegy egymillió forintnak megfelelő aranyékszer tűnt el a lakásából, mely végleg véget vetett a tiszavirág életű kapcsolatuknak. 

A lány cseppet sem habozott, azonnal feljelentést tett ismeretlen tettesek ellen, azóta pedig, hogy minél gyorsabban kiheverje ezt a kellemetlen eseményt, csak a munkájának él, na és persze néha kedvenc kiskutyájával vigasztalódik.
 
Legutóbb ő maga is be kellett menjen a rendőrségre, ahol pontosan három órán át faggatták a lopásról és volt élettársáról. 

- „A mai nap voltam bent a rendőrségen, ezúttal 3 órán át voltam bent, és eléggé kiveséztük az egész történetet tehát már a komplett jelentést is megírtuk, a feljelentést feltettük ismeretlen tettes ellen.”- mondta el aTabu Tv riporterének Voksán Virág.

Dj Flower már csak a technikust várja, aki majd leveszi az elkövető ujjlenyomatait. A kérdésünk már csak az volt, hogy ennyi idő után még maradtak e használható ujjlenyomatok? 

- „Ha nem takarítottam az ujjlenyomatok megmaradnak, márpedig nem takarítottam!” - meséli a Tabu Tv-nek Virág. 

Megerősített információk szerint Virágnál a porszívózás és a felmosás mellett a portörlés mindig kimarad, így természetes, hogy a bizonyítékok megmaradtak, hónapokkal később is. 

Virág, bár megtette a feljelentést, a mai napig reménykedik benne, hogy nem exkedvese volt az igazi elkövető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.