Az egykori sztármodellt sem kíméli a kor..

Nézze meg! Cindy Crawford teste még mindig csodás!

Cindy Crawfordot nemrég aprócska bikiniben kapták lencsevégre a paparazzik. Az egykori szupermodellnek nem lehet oka panaszra, két gyerek után is fantasztikusan néz ki. Az egykori sztármodell 43 évesen is büszke lehet a testére, de nem tagadja, hogy őt sem kíméli a kor.

Dögös test, pici narancsbőr, apró bikini... képgaléria

2009.04.10 15:30ma.hu
Cindy két szülésen túl néz ki így...

A sztár férjével, Rande Gerberrel, valamint lányával, Kaia Jordannel és fiával, Presley Walkerrel süttette a hasát Maxikóban. 

Cindy korábban bevallotta, hogy bizony az ő teste sem tökéletes már ennyi idősen.
 
- " Szerintem elég jól nézek ki ahhoz képest, hogy 43 vagyok, és nem törődöm azzal, hogy milyen voltam 23 évesen. Nem tagadom, hogy narancsbőröm van, sosem állítottam, hogy nincs. Két gyereket szültem, szóval hagyjanak békén ezzel." - fakadt ki a szépséges modell nemrégiben.
 
A sztár néhány hete egy magazinban is megmutatta tökéletes domborulatait, ráadásul csupán hab takarta habtestét a fotókon. 

Cindynek még biztosan lesz néhány felkérése a narancsbőre ellenére is, hiszen a photoshop fénykorában nincs megoldhatatlan feladat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.