Meztelenre vetkőzött a kétgyermekes modell!

Merész fotók: Csak egy kis hab takarja a pucér Cindy Crawford-ot!

Bevállalós - A gyönyörű modellnek ma sincs mit takargatnia magán! Cindy Crawford gondolt is egy merészet, és ledobott mindent. Aztán előkerült a borotvahab.

Cindy Crawford merész fotói az Allure-ban! képgaléria

2009.03.24 11:25ma.hu

Negyvenhárom évesen is bátran kamera elé állhat a kétgyermekes szépség - Cindy Crawford alakja tökéletes, s bár ma már nem pózol annyit, időről-időre megmutatja magát.

Cindy, Rande, Kaya és Presley - Fotó: exposay

Most éppen az Allure magazin fotósa gyönyörködhetett idomaiban, s tette lehetővé, hogy Cindy rajongói is megtekinthessék a díva testét!

Figyelemreméltó fotósorozat született, melyeken Crawford nemcsak a természetes szépséget népszerűsíti, hanem néháy dögös ruhát is.

Egy biztos, a gyönyörű topmodell nyugodtan felveheti a versenyt jóval fiatalabb társaival - pedig lassan a lánya is kiléphet gyermekmodellként a kifutóra!

Cindy Crawford 1998 óta boldog házasságban él Rande Gerberrel, akitől két gyermeke született: a kisfiú, Presley kilenc-, a kislány, Kaya pedig hét esztendős. Talán mondani sem kell: mindketten csodaszépek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.