Dögös látvány-Spears honlapján tűntek fel a képek!

Izgató képek! Britney formás fenekét mutogatta!

A pophercegnő úgy tűnik, megint a legjobb formájában van, bár felmerül a kérdés, hihetünk-e a képeknek. Britney korábban már eljutott arra a pontra elkeseredésében, hogy erőteljes utómunkákat vitessen véghez a képein.

Hűha Britney! Alig takarja valami formás idomait! képgaléria

2009.04.03 18:30mellesleg

Szóval akár igaz akár nem, hogy jelenleg ilyen csodás alakja van a sztárnak, az biztos, hogy a képek gyönyörű látványt nyújtanak!

A formás fenék csak illúzió?

Vannak olyanok, akik ezeknek a fotóknak a láttán sem nyugodtak meg Britney alakjával kapcsolatban és a photoshopra fogják a szép és feszes feneket! 

Az tény, hogy nagyon sok kritika érte őt az alakja miatt...sőt korábban már rajongói is csalódtak benne, mikor élőben láttak bálványukat egy koncert alkalmával.

Alakja mellett legújabb románcáról sem beszélnek kevesebbet, hisz a hírek szerint a turnén az egyik táncos fiú az énekesnő szívét is megdobogtatta! 

A 21 éves Chase Benz állítólag hevesen udvarol  Britney-nek, s a közös munka során igen közel kerültek egymáshoz. Remélhetőleg a Tennessee-ből jött fiatalember hamarosan elfeledteti a sztárral a férjét, Kevin Federline-t! 

A hírek szerint a szerelmi bánatnak is köszönhető, hogy a sztár többször megjárta a pszichiátriát, de karrierje is mélypontra került abban az időben. 

Két kisfiukkal ma már az édesapa és Britney is jó viszonyt ápol, s még az utóbbi időben is úgy tűnt, a popsztár szívesen kezdené újra volt férjével. Kevin azonban a jelek szerint erre nem hajlandó erre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.