Ismét kitette - de nem a színpadon...

Képek - Hoppá! Britney puncit villantott - gyerektársaságban

A pophercegnő alsó fele valahogy mindig a középpontba kerül - Britney Spears-ről a múlt héten is született néhány kínos cikk, miután a színpadról lemenet úgy találta: mindene kilátszik. Most tényleg telibe talált.

Hoppá! - Britney-nél kivillant egy és más... képgaléria

2009.03.16 15:15ma.hu

Britney a napokban nem rejtette véka alá véleményét stylist-jának, amikor a színpadról lejövet hangosan megállapította, hogy a nemi szervéből bizony nem keveset láthatott a közönség.

Csak azt felejtette el, hogy a mikrofonja bekapcsolva maradt. Így a kkissé közönséges "kilátszott a pi...ám!" megjegyzést nem csak a leteremtett emberke hallotta - hanem mindenki...

Különösen kínos volt az eset, mivel nem volt olyan vészes az énekesnő öltözéke, ahogyan ő gondolta. Jobb lett volna hát, ha nem hívja fel rá a figyelmet!

Úgy tűnik, Britney csak akkor nem veszi észre, hogy mindene kivan, amikor valóban kikandikál az a bizonyos - vagy legalább a fele!

A popsztár két kisfiával strandolt, amikor akaratlanul is kivillantotta becses testrészét - be kell ismerni, alakja most így tökéletes, a rá jellemző bugyihúzogatást azonban most éppen nem ártott volna bevetnie...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.