Duplázik a No Doubt egykori énekesnője

Gwen Stefani a tizenharmadikban jár - képek a szexi énekesnőről

Gwen Stefani három hónapos terhes, második gyermekét várja. A hírt a legnagyobb titokban szerették volna tartani férjével, de az egyik kórházi alkalmazott kifecsegte a sajtónak a jó hírt.

Gwen Stefani Hawaii-n pózol - IZGI KÉPEK! képgaléria

2008.01.30 07:51ma.hu

A No Doubt zenekar egykori frontembere – akinek van egy 20 hónapos kisfia férjétől, Gavin Rossdaletól – nagyon boldog lett, amikor közölték vele terhességének hírét a Los Angels-i Cedars Sinai Kórházban. 

Egy kórházi dolgozó mondta: - „Szinte kirontottak a kórházból, látszott rajtuk, hogy nagyon feldobta őket a jó hír. Teljesen extatikus állapotban voltak, úgy tűnt az történt velük, amit igazán akartak.” 

Múlt októberben a 38 éves Gwen Stefani azt mondta, akar még babát, de előbb turnéjára koncentrál. Hát enek most lőttek! „ – Szeretnék még egy gyereket, de csakis azután, hogy befejeztem a turnémat” – mondta Gwen tavaly. 

A Hollaback Girl előadója szerint az anyaság jobb, szebbé tette az életét. „ – Imádom Kingstont, a kisfiamat! Ő a legjobb, ami valaha történhetett velem! „ – nyilatkozta Gwen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.