Állati

Megható videó: két és fél év után tért haza gazdáihoz Zeusz, az elveszett kutyus

Végre otthon van.

2024.01.18 15:35ma.hu

A Tiszakécskei Ebrendészeti Telep osztott meg a minap egy videót arról, hogy egy kutya, Zeusz több mint két év után hazatért családjához.

Az ebnek két és fél évvel ezelőtt veszett nyoma, a családja azóta kereste. Még akkor veszett el, amikor Tiszakécskére költöztek. Valószínűleg egy időre valaki befogadta, chipjét azonban nem nézették meg - írja az Index.

"Keresték nagyon sokáig, hirdetésekkel is, de nem lett meg. A gazdi a szíve mélyén mindig érezte, hogy valahol megvan a kutyájuk. A gyerekek Zeusszal nőttek fel, a család tagja volt, kiskora óta velük volt, ő is egy kóbor kiskutya volt az akkori óvodájuknál" - áll a Tiszakécskei Ebrendészeti Telep bejegyzésében.

A gazdi egyik ismerőse azonban meglátta a Telep posztját Zeuszról, aki éppen bekerült a menhelyre, majd kiderült, hogy a család elveszett kutyájáról van szó. "A gazdi az örömtől zokogva jelentkezett a kutyáért, azonnal, bárhogyan rohant volna a kutyáért..." - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.