Elképesztő sztori

Bakancslistás színházi előadáson vett részt a fiatal magyar lány, akit nem lehet megmenteni

Szívátültetésen esett át, de úgy tűnik, a szervezete nem fogadja be.

2023.11.25 14:25ma.hu

A hősök köztünk élnek! Egyikük kedden színházba látogatott hozzánk - írta Facebook-oldalán a Nemzeti Színház.

Mint az a posztból kiderült, a fiatal magyar lány, Csire Zsuzsi kétszer is átesett szívátültetésen, de úgy tűnik, hogy a szervezete nem fogadja be a másodikat sem. Újabb műtétet azonban nem tudnak rajta végrehajtani.

Úgy döntött, hogy nem adja át magát a kétségbeesésnek, hanem bakancslistát írt, amelyben egy budapesti színházlátogatás is szerepelt. A János vitéz című előadás végén a Nemzeti Színház szereplőivel is találkozott. Az egyik fotó ekkor készült.

Zsuzsi további tervei és beszámolói a Zsuzska bakancslistás élményei nevű oldalon olvashatóak. Kérjük, aki tud, segítsen Neki a megvalósításában!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.