Csoda

A japán férfi 6500 kilométert utazott, hogy a Google Earth-en kérje meg választottja kezét

Az eredmény a MARRY ME felirat volt, a legvégén egy szívvel, benne egy nyíllal. 

2022.12.11 09:15ma.hu

Annak érdekében, hogy a lánykérő üzenetet GPS-en írjameg, Takahashi a Japán északi részén található Hokkaido szigetéről az ország déli csücskében található Kagoshima partjaihoz utazott.

A kalandhoz otthagyta a munkáját, és 31. születésnapján kezdte meg a hat hónapos utazást. Azt, hogy közben hogyan találkozott a mátkájával, nem világos.

Ami érdekesség, hogy GPS-útja előtt Takahashi soha nem hagyta el Tokiót. Ám ez a művészeti ág lehetővé tette számára, hogy mindenféle új területet fedezzen fel, miközben éjszaka az autójában aludt és a szerelem kedvéért mindenféle időjárási körülménynek ellenállt.

De vajon a barátnője igent mondott? Hát persze, hogy igent mondott!

Mára Takahashi több mint 1000 GPS-művészeti alkotást készített, amelyek több mint 100 000 kilométeren át vezetnek 24 országban.

Mi az a GPS art?

A GPS art az, amikor egy alkalmazás segítségével nyomon követjük a mozgásunkat bizonyos útvonalak során, hogy egy képet hozzunk létre a Google Maps vagy akár a Strava térképén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.