Állati

Egy kutya gondoskodik az árva cicákról, miután az anyjuk elpusztult - videó

Az egész internet elérzékenyült.

2022.10.18 20:40ma.hu

Az anyaság érzése nem ismer határokat, legyen szó emberekről vagy állatokról. A fajok között gyakori az anya-gyerek kapcsolat, de egy nemrég készült videó, melyen egy kutya gondoskodik a kiscicákról, ezt is felülmúlta. A szívmelengető tett mögött álló ok miatt egy 100-as zsebkendőért fog mindenki nyúlni.

A futótűzként terjedő videót VVS Laxman Twitter-felhasználó, az indiai Nemzeti Krikett Akadémia (NCA) vezetője tette közzé. A videón egy kutyamama látható, aki kiscicákat gondoz. Ennek oka az volt, hogy az anyamacska elhunyt.

A videó azzal kezdődik, hogy egy kutya felkapja a cicát a szájába, és biztonságba helyezi. A videó itt nem ér véget. Ezután újra odamegy, és felkap egy másik cicát, és visszaviszi ugyanoda, ahol körbeülteti őket, ahogy egy kutya tenné a kölyökkutyákkal. Van még más is. A videó vége felé láthatjuk, ahogy a cicák összemelegednek a kutyamamával, sőt, úgy tűnik, még a tejét is isszák.

A videó a közzététele óta vírusként terjed a Twitteren. Egy felhasználó egy hasonló felvételt is megosztott, ahol egy kiskutya felett egy kacsa anyáskodik hasonló módon. A videón látható, ahogy egy apró kiskutya felkapaszkodik egy kacsa hátára. A kölyök ráül, majd a szárnyas elindul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.