Ilyen volt Megan Fox kezdetek kezdetén!

Képek- Nézze meg milyen volt régen a világ legszexisebb nője!

Tavaly áprilisban Megan Fox lett a "világ legszexisebb nője" az FHM 100-as listáján. Az utóbbi időben számtalan szexis fotósorozaton láthattuk őt, ám régebben kicsit másképp nézett ki!

Ilyen volt tini korában, és ilyen szexis ma is! képgaléria

2009.02.03 15:00mellesleg
Ilyen volt Megan régebben, tiniként!

Az régi képeket a Popoholic.com nevű celeb oldal tette közzé, melynek egyik bloggere mélyen beleásta magát Megan múltjába. 

A most 22 éves színésznő korábban, már tiniként is modellkedett, így nem volt nehéz hozzájutniuk a régi képekhez. Megan 2001-ben aztán megkapta élete első szerepét a Karibi vakációban, az Olsen ikrek mellett. 

Bár ezután több filmben is domboríthatott a nagy áttörést a Transformers hozta meg számára, 2007-ben. 

Ezzel együtt pedig a férfimagazinok is felfedezték maguknak és számos felkérést kapott, melyeken szinte meztelenül mutathatta meg figyelemre méltó bájait, egészen addig mígnem ő lett a világ legszexisebb nője!

Nemrég derült ki, hogy Megan-nak újabb filmes lehetőség kínálkozott, hisz újabb mozifilm készül a Tomb Raider sorozat alapján, és a Lara Croft-ot eddig alakító Angelina Jolie-t azonban Megan Fox válthatja fel. 

Az EuropaPress nevű spanyol oldal szerint lehet, hogy Megan lesz az új Lara Croft. A soron következő Tomb Raider film forgatása 2010-ben kezdődik, alakítását pedig leghamarabb is csak valamikor 2011-ben csodálhatjuk meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.