Majdnem kibuggyantak a szexis sztár mellei!

Ajaj! Megan Fox mellei alig fértek bele a ruhájába!

Megan Foxról nemr elkészültek a legújabb szexis képek, melyek alig takarnak valamit a színésznő testéből...és íme egy újabb merész vállalkozás! A gyönyörű sztár egy pink ruhában jelent meg egy estélyen, ami bizony többet engedett láttatni kebleiből, mint amennyit reméltünk!

Szexi! Megan és túl merész ruha...majdnem kivillant a cici! képgaléria

2008.11.20 15:10ma.hu
Merész választás...majdnem minden kilátszik!

Mint azt már korábban írtuk, a Transformers sztárja nemcsak szépségéről, hanem szókimondásáról is híres. Amikor az FHM magazin a földkerekség leggyönyörűbb nőjének választotta, ő csak annyit mondott, hogy egyenesen idegesíti ez a titulus. 

Megan azzal is tisztában van, hogy növekvő népszerűsége miatt az irigyei és rosszakarói száma is megszaporodott. A sztár azonban nem sértődik meg a rágalmakon, inkább rájuk tesz még egy lapáttal.
 
Olyanokat utasított maga mögé, mint Angelina Jolie, Scarlett Johansson, vagy Jessica Alba. A lista végén szerepelt Victoria Beckham és Britney Spears, de Paris Hilton is csak a 77. helyen végzett.

Megant nem hatják meg ezek a dolgok, sőt! Szabadszájúan nyilatkozik mindenről, ami benne negatív:

- Én vagyok a világ legbunkóbb embere, és szeretem a bugyuta könyveket is. Ráadásul megszállott Xbox-rajongó vagyok – mondta gúnyosan. 

A szépséges színésznő azt is elárulta, hogy egyetlen olyan kolléganője sincs, akit a barátjának mondana.
 
- Nincsenek színésznő barátaim. Csupán egyetlen lány van, akit a barátomnak mondok, vele együtt nőttünk fel. A legtöbb haverom férfi. Mindig is fiús lány voltam, a vad dolgok vonzottak – mesélte a sztár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.