A színésznő összejött az ír fenegyerekkel?

Ez szerelem? Salma Hayek és Colin Farrell egy pár?

A Golden Globe gálán tanúsított viselkedésüknek köszönhetően Salma Hayeket összeboronálták Colin Farrellel. Többen is állítják, hogy a sztár és a mexikói színésznő az est folyamán nagyon intim, csókolózós magánszámot adott elő.

2009.01.28 14:30mellesleg

- „Colin a kezébe vette Salma arcát és jó néhány csókot lehelt rá. Nagyon meghitt volt, nem úgy festett, mintha csak barátok lennének.” – idéz egy szemtanút a FemaleFirst. 

Valóban együtt járnak? Nem tudni, de tény, hogy 2004-ben a Kárhozott szeretők forgatásán már fellobbant köztük az a bizonyos szikra.

Jól kijönnek egymással!

Igaz, románcuk zátonyra futott, mert bár Salma „imádta” Farrellt, jobbnak látta kiszállni a kapcsolatból a színész alkohol- és drogfüggősége miatt. 

Ám az Erőszakikban nyújtott alakításáért Golden Globe-bal jutalmazott Farrell azóta már leszámolt a tudatmódosító szerekkel...így lehet, hogy újra van esélye a szépséges színésznőnél a rosszfiúnak?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.