Abszolút siker volt a népviseletbe öltözött sztár!

Izgi fotók: Juj! Salma Hayek még a mellbimbót is kivillantotta!

Tegnap már napvilágot láttak izgalmas fotók Salma Hayekről, aki nem mindennapi öltözetben jelent meg egy német tévéshow-ban. A csinos színésznő azonban talán kissé túllőtt a célon ezzel a mély dekoltázzsal...

Ajjaj! Salma Hayek dekoltázsától kikészültek a férfiak! képgaléria

2008.10.07 10:30ma.hu

Salma Hayek fergeteges sikert aratott bajor népviseletében a Wetten, dass...? című show-ban, ahová a minap hívta meg a német ZDF csatorna.

A színésznő mellett a divattervező Karl Lagerfeld is vendég volt a műsorban, aki azonban alig tudott odafigyelni a kérdésekre - nem csoda, annyira lefoglalta Salma méretes dekoltázsának tanulmányozása...

A latin sztár ugyanis nemcsak a copfjaival és a tradicionális viselettel keltett feltűnést, hanem azzal is, hogy ruhájából csaknem kibuggyantak formás keblei!

Sőt. Egyik fotón határozottan látszik, hogy valóban kis is bújtak...Mindez azonban nemigen zavarta Salmát, aki szemmel láthatóan jól szórakozott a műsorban, és nagyokat kacagott!

Nem csoda, ha a színésznőnek imponált a férfiak érdeklődése, hiszen jelenleg ismét keresi az igazit.

Hayek pár hónapja egyedül neveli kislányát, Valentinát, akinek édesapja a dúsgazdag francia üzletember, Francois-Henri Pinault.

Salma Hayek és expárja már az esküvőt tervezgették, de végül nem lett semmi a ceremóniából. Az eljegyzést júliusban felbontották.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.