Britney bizarr szavai a zuhanyzó alól

Bűzlök, mert ember vagyok! - Britney a tusolóból tudósított

Egyre furcsább dolgokat művel Britney Spears - Ezúttal egy váratlan beszólásával hökkenette meg KIIS-FM rádió hallgatóit. A zuhanyfülkéből beszélt.

Britney legutóbbi őrülete...Szex a ruhakabinban képgaléria

2008.01.18 10:05ma.hu

A rádióinterjú eredetileg egy, Britney baráti köréhez tartozó ismerőssel készült csütörtökön, ám az egyre furcsábban viselkedő popsztár nem maradhatott ki az eseményekből...hangja akaratlanul is beszűrődött a telefonba, amint a zuhanyzóból ordít. 

"Kifelé, meztelen vagyok, kifelé innen!" - hallatszik a felvételen, amint Britney feldúltan kiabál. A hangok azért hallatszódtak be a telefonba, mert az énekesnő asszisztense, Sam Lufti hordozni kezdte a helyiségben a készüléket, hogy továbbadhassa a sztárnak a házában készülő interjú közben - a vonal túlsó végén a KIIS-FM rádió műsorvezetője, Ryan Seacrest volt. Lufti megkérdezte Britney-t, miért zuhanyzik éppen most, Spears durván odavágott: "Bűzlök, mert végülis emberi lény vagyok! Csukd be az ajtót, koszos vagyok!" 
 

A meglehetősen bizarr megnyilatkozás azonban már nem az első furcsa epizód volt az egyre zavarodottabb popsztár életéből...Pár napja ugyanis - annak ellenére, hogy két gyermekét alkalmatlansága miatt elvette tőle a bíróság - Britney-t terhességi teszt vásárlása közben érték tetten. A szemtanúk szerint vele volt jelenlegi barátja, a paparazzo Adnan Ghalib is.

A sztár szóvivője, Sam Lufti úgy nyilatkozott az üggyel kapcsolatban: fogalma sincs, vettek-e terhességi tesztet avagy sem. "Szerintem csak rossz helyen kutakodhattak valami más után..." - mondta, majd hozzátette: nem tud róla, hogy Britney újabb gyermekre vágyna.

Lufti ugyancsak tagadta azt a minap felröppent híresztelést, miszerint Britney máris feleségül akar menni újdonsült párjához. Részben azért, hogy biztosítson családi körülményeket két fia számára, akiket jelenleg apjuk, Kevin Federline nevel. A napokban azonban Britney-től átmenetileg még a láthatás jogát is megvonták...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.