Kim Cattrall elárulta: izgalmas lesz a folytatás!

Meglepő! Jön az újabb Szex és New York film!

A nagy sikerre való tekintettel valószínűleg leforgatják majd a A Szex és New York második részét, árulta el Kim Cattrall, azaz Samantha.

2008.11.07 20:00ma.hu
Jön az újabb Szex és New York film!

A Szex és New York 2-ben állítólag minden szereplő nagy hangsúlyt kap majd, egyelőre csak annyit lehet tudni, amennyit Kim Cattrall elárult. 

A nagy sikerű sorozat és film Samanthája az igen nézett Paul O'Grady show-ban mondta el, hogy a producerek már a második részen gondolokodnak. Mint tudjuk a Szex és New York sorozatból készült mozifilm elképesztően sikeres volt: a DVD a megjelenés hetében 920 000 példányban fogyott - csak Nagy-Britanniában! 

"Igen, lesz folytatás" - jelentette ki a színésznő, aki egyébként a valóságban korántsem annyira pasifaló, mint Samantha, az általa megformált, szexuálisan túlfűtött karakter.
 
"Sorozatos monogámiának hívom, amit civilben csinálok" - mesélte Kim. 

"Találok egy srácot, aki tetszik, és arra törekszem, hogy rengeteg időt töltsek vele... öt vagy hat évet. Ez nagyon sok, Hollywoodban egy örökkévalóság!" - ismerte be a színésznő. 

Az 52 éves Kim 2004-ben jött össze mostani pasijával, Alan Wyse kanadai séffel. 

Az egyiküket sem zavarja, hogy a fiú a színésznő fia islehetne, ugyanis csak 29 éves.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.