Fenyegetőzött a színésznő!

Angelina Jolie: Vagy hazajössz, Brad, vagy vége!

Keményen megfenyegette Brad Pitt-et a párja! - Angelina Jolie-nak elege van abból, hogy a színész ikreik születése óta sem tud sokáig egy helyben ülni.

Angelina és Brad hat gyermekükkel képgaléria

2008.09.25 10:15ma.hu

Angelina Jolie és Brad Pitt ikrei, Knox és Vivienne júliusban érkeztek - A 33 éves színésznő és 44 éves párja velük együtt már hat gyermekről gondoskodik.

Illetve, úgy tűnik, csak gondoskodna...Brad Pitt ugyanis a jelek szerint sokkal lazábban kezeli ezt a dolgot, mint Angelina.

A páros a kisbabákkal

Míg a csinos sztár otthon, nemrég vásárolt dél-franciaországi kastélyukban lót-fut a babák és idősebb testvéreik után, Brad Pitt ismét forgatni utazott.

A sztár Németországban, Quentin Tarantino Inglorious Bastards című művében szerepel.

A család egy közeli ismerőse elárulta a The Sun-nak: "Angie azt mondta Brad-nek, ha nem jön haza, véget vetnek ennek az egésznek. Azzal fenyegette meg, hogy elhagyja, és egy hotelba költözik, de Pittnek egyelőre sikerült lebeszélnie erről..."

A konfliktust a jelek szerint úgy oldották meg, hogy a sármos színész elfoglaltsága miatt az egész família áttette 90 napra székhelyét Németországba.

A német Bild beszámolója szerint a család két napja landolt Berlinben, és egy kis villába költöztek a Wannsee tó mellé, a város külterületére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.