Kirúgták Marc Jacobs partijáról az énekesnőt!

Képek - Jessica Simpson nagy kínos volt!

Túl sokat ivott, ezért kínos pillanatok sorát élte át Jessica Simpson a minap, egy balul végződött estén.

Jessica felöntött a garatra, nem tűrték meg a partin! képgaléria

2008.09.22 12:21rtlbulvar.hu

Már megszokhattuk, hogy Jessica Simpson körül mindig zajlik az élet Néhány hónapja Pamela Andersonnal balhézott össze.

Jessica ugyanis „Az igazi csajok esznek húst!” feliratú pólóban rótta a ruhaboltokat, így adva a tudtára mindenkinek, hogy nem szimpatizál a vegetáriánusokkal.

Jessica Anna Hathaway-jel mulatott, míg ki nem tessékelték

Néhány napja a Good Morning America koncertjén égette be magát, most pedig Marc Jacobs divatshowjának partijáról tessékelték ki őt a biztonsági őrök.

Tony Romo
barátnője ugyanis többet ivott a kelleténél, olyannyira, hogy kontrollálni sem tudta a mozdulatait.

- Rettenetesen kínos volt. Botladozott, össze-vissza beszélt és nem tudott megállni egy helyben - mesélte az egyik meghívott.

Hozzátette: New Yorkban nem számít, ki vagy, csak az, hogyan viselkedsz. Ha bolondot csinálsz magadból, akkor fel is út, le is út. Jessicával sem kivételezett senki: a biztonsági őr megkérte, hogy fáradjon ki a rendevényről...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.