Sokkoló titkokat árult el a szőke sztár!

Képek - Döbbenet: Jessica Simpson-t verték a pasik

Egy interjúban sokkoló titkokat árult el kapcsolatairól a mindig vidám énekesnő, Jessica Simpson.

Bombajó képek a szexi Jessica Simpsonról! képgaléria

2008.09.01 14:30rtlbulvar.hu

Jessica Simpson szerelmi élete enyhén szólva is zavaros. Szeretőinek számáról talán még saját magának sincs pontos fogalma, annyi biztos azonban, hogy John Mayer és Nick Lachey is a szerencsések között voltak.

Jessica és élete párja, Tony Romo

- Voltak olyan szeretőim, akikről senki sem tudott, még a paparazziknak sem sikerült kideríteni, kik is ők. Az új albumomon találhatók olyan számok, amiket ezek a szerelmek ihlettek - árulta el a sztár.

Jessica azt sem titkolja, hogy nem minden kapcsolatáról maradtak szép emlékei.

- Nem szeretném hosszan ecsetelni, de előfordult, hogy fizikailag is bántalmaztak. Szabályosan menekülnöm kellett - mesélte megkapó őszinteséggel az énekesnő.

A szőkeség gyerekkora sem volt felhőtlen. Szépsége sokak szemében szálka volt, talán ezért sem szerette őt mindenki az iskolában.

- Folyton rólam pletykáltak. Vécépapírral és tojással dobálták a házunkat
- emlékezett vissza a megpróbáltatásokra. A rossz emlékek azonban már Jessica múltjához tartoznak.

A szőkeség boldogan mesélte, hogy amióta Tony Romo a párja, valósággal kivirult. - Ő életem szerelme. Ez biztos - áradozott sugárzó mosollyal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.