Mindenki válik a sztároknál?

Jessica Simpson és Tony is szakítás előtt?

Újabb meglepetés - Nem sokkal ezelőtt még nagyban bizonygatta Jessica Simpson kedveséhez fűződő szerelmét, és esküvőt emlegetett! Most villámcsapásként jött a hír: házasság helyett elválni készülnek.

2008.05.19 15:15ma.hu

Csupán néhány hete, hogy Jessica Simpsonról azt hallhattuk: nemsokára megtartják az esküvőt párjával, Tony Romóval - az énekesnő a Glamour Magazinnak nyilatkozott ekképp, jövendőbeli férjeként emlegetve a kedvesét.

Az is szóba került, az ifjú sztárnak rosszul esett, hogy húga, a szintén sikeres Ashlee Simpson talán előbb fog férjhez menni, mint ő...

Itt még boldog a mosolyuk..

Eszerint a házassági tervek nem lehettek éppen igazak, hiszen most vilámcsapásként jött a hír: a párocskának annyi! Az első hírek szerint Jessica már egyedül ment bulizni egykori kollégista barátaival - Simpson szóvivője persze tagadta a híreszteléseket, mondván, tegnap és tegnapelőtt is beszélt Jessicával telefonon, és minden rendben Tony és őközte.

Csakhogy elterjedt a híre, hogy Simpson kedvese éjszakai mulatozásra távozott a haverjaival, és baráti körben elkottyantotta: "Jess és köztem mindennek vége".

A US Weekley szerint Jessica ezalatt két fiú barátjával töltötte az estét, CaCee Cobb-al és Donald Faison-nel, Los Angeles-ben.

Jessica egyébként a Glamour júniusi számában éppen elmúlt kapcsolatainak problémáiról és fájdalmas emlékeiről nyilatkozott, majd közben megjegyezte: "Ha ez a cikk napvilágot lát, Tony és én akár szét is mehetünk, de még mindig azt mondom, minden elismerésem neki amiért segített abban, hogy újra önmagam legyek."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.