Esnek, kelnek! Sztárok ciki helyzetben!

Visszataszító képek! Sztárok részegen!

Botrányok, részegség, tombolás, ciki helyzetek! A sztárok is berúgnak néha, sőt! Összeszedtük azokat a a képeket, amiken a sztárok eddigi leggázosabb részegségeit örökítették meg a fotósok!

Sztárok, akik cicit villantanak és majdnem összeesnek részegen! képgaléria

2008.08.28 10:45ma.hu
Naomi Campbell nem fogta vissza magát!

Nemrég sok olyan kép látott napvilágot, amint valamelyik kedvencünk részegen imbolyog, bulizik, vagy épp kellemetlen helyzetbe hozza önmagát! 

A tehetséges sztárt, Jack Nickolsont is lekapták illuminált állapotban, Paris Hilton is furán festett enmrég egy buliban, Lindsay Lohannek a cicjét csodálhattuk meg egy zűrös estén! 

Naomi Campbell-ről is nemrég írtuk, hogy majdnem összesett részegen! A csúnya képek láttán egyértelmű volt, hogy a párductestű modell igencsak felöntött a garatra.

Kelly Osbourne alig bírt megállni a lábán!

Az sem meglepő, hogy Kelly Osbourne alig bírt megállni a lábán egy partyról jövet! Kellyt két testőr támogatta ki a Mahiki éjszakai szórakozóhelyről, miután állítólag nem bírt egyedül menni, és még a melleit sem tudta eltakarni a részeg sztár! 

A nemrég 50. születésnapját ünneplő Madonnáról is készültek hasonló fotók, amint részegen mulatozik!

A szupermodell Kate Moss-t sem kell félteni, ha bulizáról van szó!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.