A színésznő semmire sem emlékszik!

Keira Knightley részegen ment meghallgatásra!

Keira Knightley remek technikát eszelt ki a lámpaláz ellen - Csakhogy a színésznő arra sem emlékszik, hogy pontosan mi történt a szereplőválogatáson!

Keira Knightley érzéki és szexi képekben! képgaléria

2008.08.07 14:15rtlbulvar.hu

A Vágy és vezeklés sztárja briliáns stratégiát eszelt ki azért, hogy legyőzze a lámpalázat.

Keira Knightley
úgy kapta meg a My Fair Lady főszerepét, hogy a válogatás előtt jó mélyen a pohár fenekére nézett.

Keira újra visszamegy az időben

A 23 éves színésznő bevallotta, hogy ez az egyetlen bevált módszere, ha úrrá lesz rajta a félelem.

- Rettenetesen izgultam. Velem szemben a nagy Cameron Mackintosh állt, ezért muszáj volt oldanom a feszültséget. Biztos, hogy össze-vissza beszéltem, de szerencsére semmire sem emlékszem - árulta el a sztár.

Keira nevéhez ez idáig olyan szuperprodukciók köthetők, mint a Csavard be, mint Beckham!, A Karib-tenger kalózai vagy a Büszkeség és balítélet.

A mozifilmben a színésznő mellett Daniel Day-Lewis is szerepet kapott, és a tervek szerint mindketten saját maguk éneklik a már klasszikussá vált dalokat is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.