Lopási per az énekesnő ellen

Mary J. Blige-t megvádolták!

Egy amerikai zenei produkciós vállalat szerint az énekesnő tőlük lopta el a tavaly megjelent Growing Pains című lemeze egyik számát.

2008.08.11 13:30ma.hu
Bajban van a dögös énekesnő!

A Drama Family Entertainment (DFE) nevű vállalat 2 millió dollárra perelte be Mary J. Blige-ot, mert az énekesnő állítólag ellopta a cég egyik dalát. 

A számot Theron Feemster, a produkciós vállalat egyik szerződtetett producere írta, ám ahelyett, hogy a DFE előadóival vette volna fel azt, inkább odaadta a Grammy-díjas sztárnak.
 
A feljelentők szerint a Work That című dal szerzői jogai a produkciós vállalat birtkokában vannak, s miután Mary J. Blige engedély nélkül tette fel a lemezére, jogsértést követett el. 

Az énekesnő által énekelt számot egy iPod-reklámban is felhasználták, de az Apple-t nem perelték be a dal engedély nélküli felhasználásáért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.