Meztelen pasival pózolt!

Christina Aguilera-ról rendhagyó fotók készültek!

Nem mindennapi fotózáson vett részt a napokban Christina Aguilera. Az énekesnőt Los Angeles egy elhagyatott részén egy kanapén fotózták! A rendhagyó fotókon a kismama egy pucér pasival és egy pucér kirakatbabuval pózolt.

2008.08.04 15:00ma.hu
A kínos fotózás pillanatai!

A világ egyik legnagyobb áruháza, a Macy's idén ünnepli 150. születésnapját, mely alaklomból egy nagyszabású kampány indult el. A kampány fotósorozatához Christina Aguilerát kérték fel, akit izgalmas feladat elé állítottak. 

Az első gyermekének alig néhány hónapja életet adó énekesnőt a fotókon nagyon erős smikkel és oroszlánsörényhez hasonlító frizurával láthatjuk, egy teljesen meztelen férfi társaságában. 

A bizarr képeket egy elhagyatott környéken egy régi kanapén készítették. A fényképek érdekesség még az is, hogy az énekesnő mellett nem csak egy eleven meztelen férfi, hanem egy kirakatbábu is látható. 

Christina fellép szeptember 5-én a 4. Annual Fashion Rocks gálán, melyet New Yorkban rendeznek meg. A sztár mellett olyan énekesek lépnek még fel, mint Rihana, Chris Brown, Beyoncé és Justin Timberlake.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.