Kell hogy legyen idő a szexre!

Meztelen vasárnap: Christina Aguilera szexütemterve

Christina Aguilera értelmezésében egy bébiszitter nem csak azért van, hogy a szülők távollétében vigyázzon a gyerekre. Szerinte akkor is jól jön, ha anyuci és apuci egy kis gyengédségre vágyik. Az énekesnő és férje ezért előszeretettel tárcsázza ínséges időkben a bébicsőszt.

Képek: az énekesnő és családja képgaléria

2008.07.02 13:00rtlbulvar.hu

– A kis Max januárban született, ezért még állandó felügyeletet kíván. De nem akarunk lemondani a Jordannel közös estékről sem. Természetes, hogy első a bébi, de azért néha jó elszabadulni. Ha tudjuk, hogy jó kezekben van, miért ne mozdulnánk ki egy kicsit? Amikor hazajövünk, akkor pedig tesszük a dolgunkat, de inkább nem megyek bele a részletekbe – mesélte sejtelmesen Christina. 

Az énekesnő már korábban is elkotyogta, hogy a hét minden hetedik napján meztelen vasárnapot tartanak, amikor 24 óráig ki sem kelnek az ágyból.
 
– Ez fontos Jordannek, úgyhogy nem akarunk lemondani róla. A gyerek amúgy is sok időt és törődést igényel, de azért az anyuci-apuci napok is nélkülözhetetlenek az életünkből – árulta el a sztár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.