Harry dolgozik, Chelsy bulizik

Kőművesnek állt Harry herceg, barátnője addig fűves partikon dorbézol

Harry herceg, a brit uralkodó unokája segít újjáépíteni egy iskolát, amelyben testi fogyatékos gyerekek tanulnak. Az uralkodói sarj 26 bajtársával együtt a Burnaby Blue Alapítvány szervezésében jótékonysági tevékenységet folytat a dél-afrikai Leshotói Királyságban, a Maseru melletti Batha-Bathéban.

Harry herceg Afganisztánban szolgált képgaléria

2008.07.09 10:20MTI, ma.hu

A herceg barátnője a jelenleg Leedsben tanuló Chelsy, kihasználva párja távollétét, több barátjával mulatott egy londoni klubban, ahol néhány szál füves cigaretta is előkerült - írja a Blikk.

A szer hatására a lány minden önkontrollját elvesztette, barátnője ölébe feküdt, majd két barátjával vett fel igencsak gyanús pózokat. Chelsyt szemmel láthatóan nem zavarta, hogy Harry távol van, és nem érdekelte, mit szól majd a viselkedéséhez - mondta egy szemtanú. 

- Pedig látta, hogy fotózzák. Harry herceg, aki szakasza több katonájával egyelőre az afrikai Lesothóban épít iskolát az AIDS-árváknak, maga sem visszafogott a bulizás terén, és ő is hozta már kellemetlen helyzetbe Chelsyt részeg tivornyáival. Ennek ellenére Chelsy leendő sógornője, Vilmos herceg menyasszonya, Kate Middleton csúnyán leszidta a lányt, amiért hercegi barátnőhöz méltatlanul viselkedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.