Daniel meztelenkedik a Broadwayon!

Hoppá! Harry Potter meztelen jelenete

A tinédzser szívek elrablója lassan férfivá cseperedik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy meztelen szerepet kapott a Brodway-n. Az Equus című darab egyik jelenetében ugyanis minden ruhájától meg kell válnia.

Nézzen be a Potter film kulisszái mögé! képgaléria

2008.06.20 14:52rtlbulvar.hu

Harry Potter megformálója igencsak komolyan veszi a felkérést: éjjel-nappal az edzőtermekben tökéletesíti fenekét, hogy a bemutatón a legjobb formáját hozhassa – mind testileg mind színészileg. 

A premier szeptemberben lesz, úgyhogy a 18 éves sztárnak még sok ideje van, hogy kirobbanó formába lendüljön.
 
– Fel vagyunk készülve arra, hogy fiatal lányok ezrei akarják majd Daniel hátsóját fényképezni, és küldözgetni az ismerősöknek. Az biztos, hogy nem lesz könnyű dolguk a biztonsági őröknek – nyilatkozta az egyik stábtag.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.